Eylül

2020 - 2021 GÜZ DÖNEMİ LİSANS UZEM DERS PROGRAMLARI İLAN EDİLDİ.

Ö.SERBEST

2020 - 2021 GÜZ DÖNEMİ LİSANS  DERS PROGRAMLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
* 2020 - 2021 Eğitim öğretim yılı güz yarı yılı açılacak seçmeli dersler için tıklayınız.
*Online derslerimiz 100 kullanıcı ile sınırlıdır. Kullanıcı limiti dolduğunda ders bitiminde dersin tekrar videoları sistem üzerinden izlenebilir.
* Uzaktan eğitim sistemine giriş için tıklayınız.
Uzaktan eğitim sistemi, ders programları ile ilgili tüm sorun, sorularınız ve destek için tıklayınız.
* Programlarımızı görüntüleyemeyenler Acrobat Reader programını yüklemek için tıklayınız.
* Program güncellemeleri olabilir güncel programı görüntülemek için tarayıcınızda CTRL + F5 veya (mobil) tarayıcı geçmişinizi siliniz.
* Uzaktan Eğitim El Kitabı için tıklayınız
* İİBF El Kitabı için tıklayınız.
* Üniversite seçmeli ders programı için tıklayınız.

Uzaktan Eğitim Sistemi, Ders Programları ile İlgili Tüm Sorun, Sorularınız ve Destek İçin

1. ÖĞRETİM 2. ÖĞRETİM
* İŞLETME BÖLÜMÜ * İŞLETME BÖLÜMÜ
* EKONOMETRİ BÖLÜMÜ * EKONOMETRİ BÖLÜMÜ